Info

Doll challenge on blogi jonka tarkoituksena on antaa inspiraatiota nukkeiluun, varsinkin valokuvaukseen ja muuhun luovaan toimintaan. 


Joka viikkoisiin valokuvahaasteisiin ja kuukauden pituisiin suurempiin haasteisiin on mahdollista osallistua vain lukijana. Lukijalle suositellaan blogia, joka on saatettu perustaa vain näitä haasteita varten. 


Haasteessa annetaan aina aihe jonka mukaisen kuvan tai työn kilpailija luo. Voittajan valitsee blogin pitäjä, myöhemmin myös tiimiläisillä tulee olemaan sananvaltaa. 


Voittaja saa palkinnokseen näin sivun alkumetreillä vain kunniaa ja mainetta. Hänen työnsä tulee sivuille näkyviin sekä linkki blogiin tai muulle voittaneen sivulle.


Jos on kysyttävää, niin sähköpostia voi laittaa osoitteeseen hyrrra@hotmail.com 
Ei täytetä kommenttiboxia turhilla kommenteilla. Sivua voi kommentoida off -sivun puolella ja kysymykset tosiaan sähköpostiin!


Kiitos :) ~Hyrrra


~~~

Valokuvaushaaste


Yksinkertaisesti valokuvaushaaste. Kuvaat nukkeasi annetun aiheen mukaisesti. Apua saat jokakertaisesta esimerkki kuvasta ja tekstin pätkästä. Aiheet vaihtuvat joka viikko ja niitä esiintyy laidasta laitaan. Joka viikko ei tarvitse osallistua - ideanahan on vain inspiroida nukkeilijoita!


Haaste ilmestyy aina edellisen haasteen loppumisen jälkeen, viimeistään KLO 12 lauantaina. Kuvan otto aikaa on viikko, perjantai iltaan KLO 18 asti. Sen jälkeen tulleet kuvat hylätään kisasta.


Voittaja valitaan monin eri perustein. Luovuus, kuvan laatu ja yksikertaisesti kuvan mielyttävyys. Muokkaus on sallittua, myös 'ylimuokkaus'... 


Palkintona on kuvan lisäys sivuille ja tekijän nimi ( ja mahdollisten sivujen linkkien ) maininta sivujen reunassa :). Kun seuraavan haasteen voittaja selviää, poistuu nimi reunoilta, mutta jää silti voittaneet -sivuille ikuisesti kuvan ja linkkien kera ;)


Kuukauden haaste


Joka kuukausi ilmestyvä suurempi haaste, jonka aiheena voi olla talon rakentaminen nukelle tai vaatemalliston luominen. Apua saa kattavasta tekstinpätkästä ja mahdollisesta esimerkki kuvasta. 


Aihe pyrkii vaihtumaan tasaisin väliajoin, mutta joskus tuomarointi sekä uuden aiheen julkaisu saattaa myöhästyä. Osallistumis ajan loppuminen ilmoitetaan aina haasteen yhteydessä.


Voittaja valitaan samoin perustein kuin valokuvahaasteessa. Muistakaa huolellisuus ja luovuus!


Voittajalla on aluksi samat palkinnot kuin valokuvaushaasteessa, mutta tuleivaisuudessa on mahdollista saada ehkä oikeitakin palkintoja mukaan :)


Osallistuminen


1. Otat kuvat työstäsi tai aiheen mukaisen kuvan.


2. Lataat sen/ne blogiisi, flickr ym.


3. a) (valokuvaushaaste) Tulet kyseisen haasteen kommenttilootaan ja liität sinne kuvasi linkin, vain yhden kuvan linkin!
b) (Kuukauden haaste) Linkität blogisi postauksen, flickr kansion ym. missä on kattavasti kuvia työstäsi eikä mistään muusta. Nukkea voi käyttää hahmottamassa kokoa jos tarvitsee.


4. Julkaiset kommentin ja odotat haasteen ratkeamista nätisti ja sormet kurissa :)


Muuta huomioitavaa


- Haasteisiin saa osallistua vain seuraavilla nukkemalleilla

  • Pullip nuket (dal, byul jne.)
  • BJD
  • Blythe 
  • Little pullipit/ dalit, petite blythet, mutta ei LPS blythejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti